Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lisas krämiga champinjonsoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lika delikat som enkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka eller skiva svampen och fräs den lätt i smöret. Strö över mjöl och tillsätt buljongen. Koka sakta på svag värme i 10 minuter och rör därefter ner crème fraiche. Krydda efter smak och strö över persiljan strax före serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EKC6150 20 oktober 2012

    Idag har jag lagat den här soppan. Vi åt den som förrätt till en trerätters meny. Jag tyckte den var väldigt enkel att laga till. Och samtliga runt bordet tyckte den var jättegod. Som tillbehör åt vi vitlöksbröd. Vi har satt 5 i betyg. Tack för receptet Mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.