Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liselottes jordgubbstårta med biskvibotten

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Bara goda ingredienser. Kan det bli annat än lyckat?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram glass och sorbet ur frysen så att de mjuknar något. Hacka jordgubbarna riktigt fint och blanda dem med socker. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en 24 cm form med löstagbar kant.
  2. Smula biskvierna och blanda smulorna med smält smör, lägg ut dem i formen och tryck till. Bred den mjuka vaniljglassen över bottnen. Fördela jordgubbsmoset däröver och tryck ned det litet i glassen. Bred sorbeten överst. Frys tårtan 2-4 timmar.
  3. Ta fram och lägg upp tårtan och garnera den med jordgubbar. Temperera den minst 30 minuter i kylen inför serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.