Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liten förrättstallrik med ost, frukt och sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt! Bjud denna osttallik som förrätt eller efter maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta, kärna ur och skiva paprikorna, Skär brieosten och ädelosten i bitar, gör desamma med päronet men skala dem inte, men ta bort kärnhuset.
  2. Skölj och torka salladsbladen noga, fördela blad på fyra mindre tallrikar. Skär 4 bitar av brieosten och 4 bitar av ädelosten, Dela päronet i klyftor och klipp små klasar vindruvor och lägg allt på salladsbladet. Lägg även på paprikaskivor, kex och nötter.
  3. Bjud ett glas gott vitt eller rött vin till osttallriken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.