Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Livboj från Hawaii

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varm macka med ädelost, skinka och ananas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela bullarna mitt itu och lägg dem med snittytan uppåt på en plåt med bakpapper.
  2. Mosa osten och blanda den med crème fraiche. Finhacka skinkan. Fördela ostblandningen på bröden och strö över skinka. Toppa med ananas och gratinera mitt i ugnen på 225 grader 10 minuter. Lägg ett par lökringar på varje smörgås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • amoz 29 september 2011

    Mums vilken god macka!! Den kommer jag att göra fler gånger. En glasklar 5!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.