Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen bulgursallad med saffran och brysselkål

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs gul lök och vitlök i olja i en kastrull utan att det tar färg. Tillsätt bulgur och saffran och låt det fräsa med någon minut. Tillsätt vatten och fond och koka enligt anvisning på bulgurförpackningen. Dra kastrullen från värmen och låt bulguren svälla under lock.
  2. Lägg under tiden brysselkålen i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Koka i cirka 5 minuter. Häll av vattnet och låt brysselkålen ånga av.
  3. Blanda bulgur, brysselkål, nötter, russin, salt, peppar och persilja. Blanda alla ingredienser till yoghurtsåsen. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ingevara 14 oktober 2009

    Det här var verkligen en höjdare och blev en storfavorit vid vårat bord. Spännande smaker, ovanliga brytningar och så förbannat nyttigt på köpet. En femma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.