Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen cocktail med Zabaione

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Fräsch, fräck och annorlunda dessert för vuxna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm en panna med smör och stek nötterna tillsammans med sockret i några minuter så att nötterna blir lätt karamelliserade. Häll i fruktcocktailen och strö över limeskalen.
  2. Blanda ingredienserna till Zabaionen i en skål och koka i vattenbad under vispning tills krämen sakta tjocknar. Den ska bli som en äggtoddy.
  3. Häll fruktcocktailen i ett glas och rippla över toddyn, dekorera med ett rån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.