Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen färskpotatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegott med pinjenötter, oliver och parmesan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta pinjenötskärnorna i en het, torr stekpanna. Koka färskpotatisen och låt den rinna av. Blanda med oliver, pecorino- eller parmesanost i skivor, salladsblad och rostade pinjenötskärnor.
  2. Gör en dressing genom att vispa samman oliovlja, vitvinsvinäger, vatten, pressade vitlöksklyftor, fransk senap, socker, salt och peppar. Ringla den över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.