Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen färskpotatissallad med grön sparris

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Salladen är godast när den serveras ljummen och helt nylagad men kan även serveras kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg potatisen i kokande saltat vatten med dillstjälkar, spara dillvipporna och grovhacka dem och koka potatisen precis färdig. Häll av vattnet och låt ånga av.
  2. Skär bort den nedersta biten av sparrisen. Lägg i saltat, kokande vatten och låt koka 1 minut. Kyl i rikligt med isvatten.
  3. Blanda potatis, sparris, grovhackad dill och rucola i en serveringsskål.
  4. Blanda schalottenlök med olivolja, citronsaft, salt och peppar och häll över den ljumma salladen.
  5. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.