Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen matjessillrulle med räkor och tunnbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt som kvällsmat, mellanmål eller varför inte som förrätt?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda övriga ingredienser och smaka av med peppar. Häll av potatisen och skiva dem direkt i ”röran”. Blanda om.
  2. Bred tunnbröden med smörgåsmargarin. Dela upp röran på de fyra tunnbröden och rulla ihop. Servera hela eller skivade som snacks!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.