Till påsbuffé!
Självklart passar salladen annars också.
Instruktioner
- Ugn: 225 C
- 1. Bryn kycklingfiléerna gyllene på båda sidor. Krydda. Lägg dem i en eldfast form.
- 2. Koka potatisen i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Häll bort vattnet. Dela potatisen i mindre bitar.
- 3. Vispa samman olivoljan med sweet chilisås och pressad citronsaft. Häll det över den varma potatisen och rör om.
- 4. Ställ in formen med kycklingen mitt i ugnen och stek den färdig, ca 12-14 minuter.
- 5. Kärna ur och strimla paprikorna. Ansa och skär sparrisen i mindre bitar. Skala och strimla löken. Fräs allt i lite lmatfett så att det mjuknar.
- 6. Ansa och skölj salladen. Låt den rinna av. Riv den i mindre bitar och lägg den i en stor skål.
- 7. Fördela potatisröran och grönsaksröran över. Skär kycklingfilén i mindre bitar och lägg dem ovanpå.
- 8. Fräs baconet frasigt och låt det rinna av på papper.
- 9. Torrosta pinjenötterna och strö bacon och pinjenötter över salladen. Bjud salladen ljummen
Publicerat den
6 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar