Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen pastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ibland är det gott att äta småvarm mat. Den här ljumma pastasalladen passar året runt. Den är god till stekt eller grillad kyckling och fläskfilé. Men även som fristående vegetarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa svampen och skär i bitar. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs svampen.
  2. Skala rödbetorna, skär i bitar och koka dem precis bara lite mjuka i lättsaltat vatten. De skall ha kvar sin spänst. Tag upp och låt rinna av. Blanda samman gorgonzolan med crème fraiche.
  3. Rör ner svamp, rödbetor och gorgonzolakräm i pastan.Krydda med nymald svartpeppar. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.