Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen pastasallad med dressing tapenade

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör en ny variant på tapenade, en smakrik blandning av oliver, sardeller, kapris och matyoghurt. Tapenade kommer av det provensalska språket occitanska: tapéna, som betyder kapris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa oliver, vitlök, kapris, sardeller och lite av matyoghurten. Rör ner resten av matyoghurten.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skär tomater, sallad och ost i bitar.
  4. Häll av vattnet från pastan och rör ner lite smör.
  5. Blanda den varma pastan med tomater och sallad på ett fat. Strö över osten.
  6. Klicka över lite dressing och servera resten till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.