Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen potatissallad med fetaost, lök och tomat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt god potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 º. Tvätta och klyfta potatisen med skalet kvar (går även med frysta potatisklyftor). Placera klyftorna i en långpanna med olivolja i botten, ställ dem på skalsidan så slipper du vända dem och de fastnar garanterat inte! Baka dem tills de fått ordentligt gyllenbrun yta, ca 30-45 minuter. Varva varma potatisklyftor med smulad fetaost, lökringar, tomatklyftor och färsk basilika. Ringla över olivolja, kvarna över lite svartpeppar. Servera ljummen till grillat kött eller som ensam vegetarisk rätt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Matlotta 4 augusti 2008

    Mycket god till grillat toppade med svarta oliver blev både gott och såg läckert ut

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.