Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen sallad med kyckling och solrosfrön

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God och nyttig rätt. Varför inte prova att ha den på Påskbordet?

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfileerna i mindre bitar. Salta och peppra dem och stek i oljan. Skala och skiva potatisen och råstek den. Rosta solroskärnorna försiktigt på medelstark värme under omrörning tills de fått lite färg. Skär gurka ,tomat, paprika och sallad i bitar och blanda med hackad rödlök eller strimlad purjo. Gör en dressing på olja och vinäger och häll över salladsgrönsakerna. Blanda försiktigt ner den nystekta kycklingen och potatisen. Tillsätt de rostade solrosfröna. Servera salladen medans den fortfarande är varm .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.