Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljungs underbara paprikasoppa

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god småhet soppa, jag bara älskar den!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen och alla kryddorna samt 1 1/2 dl okokt ris. Skär av ett lock på paprikorna och gröp ur stjärnhuset. Fyll paprikorna med färsblandningen. Ta en 8-10 liters gryta/kastrull fyll nästan halva med vatten. Lägg i ketchup och kryddor efter smak låt det koka upp och lägg i paprikorna samt de krossade tomaterna. När de hela har kokat i ca 45 min lägg i resterande av riset och låt det småkoka i ytterligare 15 min.
  2. Det går även bra att servera riset vid sidan om, Och det går jättebra att frysa soppan! Serveras i djup tallrik med knäckebröd till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.