Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljus Choklad biskotti

 
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Ännu en variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka chokladen och nötterna. Lägg mjöl, salt, kakao, bakpulver, vanillinsocker och socker i en hög på bakbordet. Gör en fördjupning i mitten och knäck äggen däri. Arbeta ihop till en deg och arbeta in nöt- och chokladhacket. Tillsätt ev mer mjöl.
  2. Forma degen till tre längder. Lägg dem på en bakplåt. Grädda mitt i ugnen på 175°, 20 min. Skär i sneda bitar. Torka i 175°, 10 min på varje sida. Stäng av ugnen och låt skorporna torka på eftervärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.