Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljus chokladmousse med ganache

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sammetslen och fluffig mousse. Försvinnande god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och häll över chokladhacket. Vispa slätt och ställ kallt.
  2. Koka upp grädde och honung till ganachen, häll över chokladhacket. Vispa slätt och tillsätt konjak eller grädde. Fördela ganachen i fyra glas. Täck med plast och låt stå i rumstemperatur i minst 1 timme.
  3. Vispa moussen luftig, ca 2 minuter, då den blivit riktigt kall. Fördela i de fyra glasen.
  4. Servera med lite skorpsmulor ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.