Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljusa och mörka kladdkaksmuffins

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Små snabbba och ljuvligt goda muffins. Receptet är enkelt och kan med fördel dubblas om man vill frysa in och ta fram och bjuda på vid oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ljusa: Hacka den vita chokladen fint. Smält smöret och häll över den hackade chokladen. Rör till en slät kräm.
  2. Blanda mjöl, socker och ägg. Blanda i chokladblandningen. Klicka ut smeten i små muffinsformar. Grädda mitt i ugn 200 grader i ca 10 min.
  3. Mörka: Smält smöret. Blanda ihop kakao, mjöl, socker och ägg. Häll i det smälta smöret och rör till en jämn smet. Klicka ut smeten i små muffinsformar och grädda i ugn 200 grader i ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.