Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig grönpeppar- och cognacssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En underbart pepprig och krämig sås med ton av cognac. Passar perfekt till kött av alla de slag!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka löken. Lägg smör i kastrullen. Bryn lök och pepparkorn. Löken skall inte få färg utan bara bli glansig och mjuk. Strö över mjölet och vispa runt. Häll i grädde, vatten, cognac och kycklingfond. Koka upp såsen och låt den småputtra i 20 minuter. Smaka av med soja och stött peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicapite 10 augusti 2010

    Har gjort både grönpeppar- och cognacssåser men aldrig i kombination, riktigt god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.