Chokladbotten med mangofyllning som toppas med en krämig chokladglasyr. Yammi!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker. Rör ner detta i äggsmeten. Tillsätt smöret och blanda.
- Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna, 30x40 cm. Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter. Låt kakan kallna.
- Tina mangon. Dela tårtbottnen mitt itu. Bred sylt på den ena och fördela mangon ovanpå. Lägg på den andra kakhalvan och tryck till lite försiktigt.
- Låt grädden koka upp i en kastrull. Bryt ner chokladen och rör tills den smält. Låt svalna och tjockna till bredbar konsistens.
Bred krämen på kakan och garnera med mango och hallon.
Publicerat den
29 maj 2012
Liknande recept
Skriv kommentar