Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löfbiffrullar med fetaost och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och lättlagat. Gott både till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek snabbt lövbiffarna på hög värme så att de får lite stekyta. Salta och peppra.
  2. Fördela tärnad bacon, smulad fetaost och hackad basilika på lövbiffarna och rulla ihop (fäst med en tandpetare om du vill, men de brukar hålla ihop ändå). Lägg rullarna i en ugnssäker form. Sätt in i ugnen på 225 grader grill några minuter. Se till att de inte står för länge så att köttet blir torrt.
  3. Serveras med bearnaisesås, en god sallad och antingen klyftpotatis, qinoa eller bulgur.
  4. Tips: Fyllningen kan varieras med t ex färskost, ädelost eller någon annan fet ost. Eftersom köttet är magert blir det lätt för torrt annars. I stället för bearnaisesås är det även gott med rödvinssås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Prima 15 mars 2008

    Åh så gott det låter!!! Mums, älskar både fetaost o bacon... detta måste jag testa inom kort : )

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.