Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löfgrens Pizzagräddad färs.

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den är jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Låt svampen rinna av och skär den i mindre bitar. Fräs lök och svampen i lite margarin tills löken är mjuk och glansig.
  2. Tillsätt färsen och öka värmen något. Stek under omrörningen tills färsen är jämnt grynig.
  3. Krydda med salt och peppar.
  4. Pressa vitlöken över och rör ner vatten och senap. Låt röran puttra ihop cirka 8-10 minuter. Tillsätt crème fraiche och låt bli genomvarmt. Smaka av.
  5. Lägg färsen i en smord eldfast form. Skiva tomaterna och lägg dem över samt fördela osten ovanpå.
  6. Strö till sist över pizzakrydda. Sätt på ugnen 225 grader och cirka 15 minuter mitt i ugnen.Tills osten smält och fått fin färg.
  7. Bjud sallad med paprika och vitkål till samt pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majolo 28 augusti 2010

    Mycket gott! Rekommenderas! Kommer att lagas många gånger! Behövs däremot ingen pasta om man inte vill utan det räcker med sallad! Mums! Dessutom enkel att göra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.