Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromsbakelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En festlig liten bakelse som perfekt förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bröden i fyrkantiga bitar. Stek dem i lite smör i en stekpanna. Låt svalna.
  2. Ta undan några räkor till garneringen. Hacka resten av räkorna och crabsticksen grovt. Blanda med dill, majonnäs och kesella. Smaka av.
  3. Lägg samman bakelserna med röran emellan. Bred ett tunt lager crème fraiche blandad med majonnäs på översta brödet.
  4. Fördela löjrommen och garnera med räkor, citronskivor och dill.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.