Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromsbomb

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott till buffén. Perfekt eftersom den kan göras i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Täck insidan av en liten skål med plastfolie. Rör osten mjuk och blanda med crème fraiche, hackad rödlök och salt.
  2. Häll blandningen i skålen och täck med plastfolie. Ställ i kyl minst 2 timmar. Skala räkorna.
  3. Vänd skålen upp och ned på ett serveringsfat. Dra bort folien. Garnera med löjrom och lägg de skalade räkorna runt om.
  4. Strö till sist över gräslöken och krydda med svartpeppar. Servera med rostat bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BarbroNelson 12 januari 2012

    Jag har också detta recept och den är jättegod. Körde den som drink tilltugg ett nyår och det blev uppskattat. en klar 5 poängare. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.