Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromsbomben

 
Skriv ut

Fått recepte av min arbetskollega Katarina. Enkelt och snabb förrätt som passar ex som förtilltugg innan julbordet eller till annat festligt tillfälle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche och philadelfiaosten. Gör en kupa av blandningen mitt på serveringstallriken. Jag gjorde den på fri hand och det gick bra, för blandningen är inte lös.
  2. Dekorera med löjrommen runt kupan och sedan den hackade rödlöken.
  3. Strö lite svartpeppar över kupan.
  4. Tips: Gott även att byta ut rödlöken mot hackad purjolök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.