Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromstårta

 
  • Tid: 13 timmar
Skriv ut

God året om, men en midsommar-, student- och påskklassiker. Perfekt buffémat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de kokta hackade äggen med svartpeppar efter smak och matfett tills det håller ihop. Tryck ut i botten av en pajform.
  2. Hacka en rödlök fint och strö hacket över äggen. Bred sedan på en burk créme fraiche, använd en lilleman eller slickepott. Låt stå svalt minst 12 h, gärna ett dygn.
  3. Garnera tårtan med ränder av rom. Lägg sedan på citron, dill och räkor i ett fint mönster på toppen innan du ställer fram tårtan till matgästerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.