Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromstoast med kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt att grunda med, innan man hugger in på kräftfatet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stansa ut runda skivor ur brödet med hjälp av ett glas. Stek skivorna gyllenbruna i smör på båda sidor. Stek därefter svampen i rikligt med smör. Var noga med att steka tills all vätska är borta och svampen har fått fin färg. Salta och peppra.
  2. Fördela den nystekta svampen på brödskivorna och lägg en klick crème fraiche, eventuellt ett par rödlöksringar och generöst med löjrom ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.