Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromstoast och rödlökspannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckert!

Ingredienser

Instruktioner

1. Blötlägg gelatinbladen några minuter i kallt vatten. Koka rödlöken en minut i lite vatten och sila sedan av den. 2. Smält gelatinet på svag värme med lite creme fraiche. Ta av från värmen och rör ner resten samt citronsaft, lök, salt och peppar. 3. Häll upp i fyra glas, formar eller koppar à ca 1 dl. Ställ dem i kylen minst 2 timmar. 4. Smörstek brödet. Lägg på ett skedblad löjrom. Stjälp upp pannacottan och garnera den med dill och machésallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.