Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lök- créme fraiche

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegod kall sås till stekt eller grillat kött. Tips! Bjud t.ex stekt entrecóte och klyftpotatis till denna sås. Ljuvligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den strimlade rödlöken.
  2. Tillsätt vitvinsvinäger, socker och lite salt. Låt svalna. Blanda i crème fraichen först när löken är riktigt kall.
  3. Servera lökcrèmen i en skål bredvid, eller på köttet. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.