Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lök- och chilidipp

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Vår favorit till fredagsmyset. Vi brukar ha den till peppar- och grillchips. Bra alternativ till färdiga dippmixer som innehåller för mycket av allt oväsentligt. Denna är heller inte dyrare än färdig. Vi gör alltid en dubbel sats för den går åt till en påse chips.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken eller kör den i en mixer. Salta den lite och häll över den i en sil. Låt den dra in saltet några minuter. Blanda så länge alla kryddor och tomatpurén i gräddfilen. Pressa sedan vätskan ur löken med baksidan av en sked och blanda ner i dippen. Salta efter behag beroende på hur salta chipsen är. Låt gärna stå en stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.