Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lök- och ostfrittata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt att servera nystekt till lunch. Eller att ta med kall i picknickkorgen

Ingredienser

Instruktioner

Skiva löken. Fräs den i smör i en stor stekpanna tills den blir mjuk. Krydda med salt och peppar. Vispa ihop ägg och gräddmjölk. Häll smeten i pannan och strö över osten. Lyft på löken så att smeten kan rinna ner. Stek tills omeletten stelnar. Vänd den med hjälp av ett stort lock och stek på andra sidan. Servera varm eller kall med en sallad och bröd och ev tunna skivor skinka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.