Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löksås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stekt fläsk, potatis och löksås .... de e gött de!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Fräs den sakta mjuk i smör, utan att ta färg, i en kastrull. Strö över mjöl, rör runt och vispa ner den kalla mjölken. Koka såsen 5 minuter under omrörning. Smaksätt med salt, en gnutta socker och vitpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • helena57 9 november 2011

    tycker att denna löksås var helt perfekt. Passade min gubbe och honom är det inte lätt att tillfredställa =O))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.