Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löksås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

kanon till fläsk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken.
  2. Fräs löken mjuk i fettet utanatt den tar färg. Har man stekt fläst i pannan fräser man löken i fläskflottet.
  3. Strö över mjölet och rör om. Späd med mjölken och låt såsen koka 3-5 min.
  4. Smaka av såsen med salt och peppar samt mjölk eller grädde. Om du vill ha färg, minska saltet och ha i soja

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • helena57 4 mars 2008

    verkligen kanongod sås, maken godkände den och det är ett verkligen gott betyg

  • Nickegbg 8 juni 2008

    Jättegod, och lätt att göra. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.