Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lönnsirapsglaserade revben

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga revben glaseras här med en klibbig och smakrik sås av ananas och lönnsirap, fantastiskt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör marinaden genom att blanda alla ingredienserna utom revbenen, i en tillbringare. Rör om tills allt är väl blandat.
  2. Lägg revbenen i en stor skål och häll över marinaden. Vänd revbenen i marinaden tills de är väl täckta. Täck över och marinera minst i en timma men helst över natten på sval plats.
  3. Sätt ugnen på 175 grader. Låt revbenen rinna av. Spara marinaden. Lägg revbenen i ett jämnt lager i en braspanna.
  4. Ställ in i ugnen och stek 40-45 minuter. Pensla dem med marinaden några gånger under tillagningstiden tills de är väl glaserade. Servera genast med massor av servetter för att torka av klibbiga fingrar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.