Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lörans fiskgryta

(1 kommentar)  
Skriv ut

Denna omtalade gryta glömmer man inte! Man vill bara ha mer och mer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs grönsakerna tillsammans med kryddorna. Häll tomatkross+buljong (ca 1 dl) i en gryta och låt puttra 5 min. Häll i vinet, puttra 5 min, häll över grädden. Lägg i fisken, låt sjuda tills fisken är klar, lägg i räkorna.
  2. Aioli: Rör ihop äggula och senap. Vispa droppvis i oljan (obs! Väldigt viktigt att hälla några droppar i taget.
  3. Häll i vinäger och tomatpuré och rör om. Avsluta med att röra ner creme fraiche och pressa i vitlöksklyftorna.
  4. Servera med bröd och aioli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mawi1128 1 mars 2010

    God fiskgryta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.