Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff de luxe

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och mycket god "sås! till färsk pasta, min mamma har gjort den så länge jag kan minnas och man tröttnar aldrig på den

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbiffen och lägg köttet i en ugnssäker form. Häll grädden i en skål och blanda ned senap peppar o salt. Häll såsen over köttet och stek i 225 graders ugnsvärme i ca 30 min. Servera med nykokt bandspagetti och en sallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ullisw 3 november 2008

    Jättegott! Tack så mycket för receptet. Det blev middag idag! :o)

  • SDMaya 6 september 2009

    Hej! Tyvärr inget som passade våra smaklökar, ända det smakade var just Senap! Men ska prova tillsätta lite annat men så tror jag den kan blir riktigt bra, lök, paprika, svamp och kanske lite creme fraisch. Och lite mindre senap, jag tog dock bara 3msk. Kul att prova på i alla fall och det gav mig nya ideer :) Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.