Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff i panna med bacon och mjuk paprikaost Pikante

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott , snabbt och enkelt. "Simsala bim "så är en superrätt tillagad och gott är det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i mindre bitar och hacka löken.Stek lök och bacon några minuter och lägg åt sidan. Stek lövbiffen hastigt i smör på hög värme, nån minut på båda sidor. Lägg åt sidan och gör såsen i pannan.
  2. Vispa ur pannan med vatten. Lägg i buljongtärningen, grädde, crème fraiche och mjukosten. Koka upp och häll i en skvätt soja och cognac. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg i köttet, bacon och löken igen och låt puttra en liten stund så köttet blir genomlagat.
  4. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • MathildaJerner 30 november 2010

    Jättegod maträtt, gubben blev alldeles till sig :)

  • halen6966 30 november 2010

    Vad kul att han/ ni tyckte att det var gott! Jag tycker mycket om detta recept. Mvh Helén

  • bjboman 17 augusti 2013

    Supertack, för ett så kalasgott recept! Blev bjuden idag på detta av min sambo och jag kan lova att det INTE var sista gången vi åt denna festmåltid.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.