Strimla, stek och njut!!! Chilidressing till är en höjdare!
Instruktioner
- Gör chilikrämen:
Skala och pressa ner vitlöken i sweet chilisåsen. Blanda med crème fraichen. Smaka av med salt.
- Skiva biffen i mycket tunna skivor och skär dem i strimlor.
Skiva tomaterna och rödlöken. Skölj rucolan.
- Hetta upp en stekpanna så att den blir riktigt varm och häll i lite olivolja. Salta köttet och stek det hastigt.
- Tillsätt sweet chilisåsen, sesamoljan och sojan. Rör om.
- Fördela ruccolan i pitabröden. Lägg i biffen, rödlöken och tomatskivorna. Ringla över chilikrämen.
Publicerat den
10 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott! Chilikrämen är det bästa av allt... :)
jättegoda grejer det här! Lätt men ändå mättande ;) som sagt förrut, chilisåsen är verkligen jättegod :)