Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff i pitabröd med chilikräm

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Strimla, stek och njut!!! Chilidressing till är en höjdare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör chilikrämen: Skala och pressa ner vitlöken i sweet chilisåsen. Blanda med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Skiva biffen i mycket tunna skivor och skär dem i strimlor. Skiva tomaterna och rödlöken. Skölj rucolan.
  3. Hetta upp en stekpanna så att den blir riktigt varm och häll i lite olivolja. Salta köttet och stek det hastigt.
  4. Tillsätt sweet chilisåsen, sesamoljan och sojan. Rör om.
  5. Fördela ruccolan i pitabröden. Lägg i biffen, rödlöken och tomatskivorna. Ringla över chilikrämen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ann_hann 22 juli 2010

    Jättegott! Chilikrämen är det bästa av allt... :)

  • afko81 22 januari 2011

    jättegoda grejer det här! Lätt men ändå mättande ;) som sagt förrut, chilisåsen är verkligen jättegod :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.