Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff i senapssås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lövbiff i en ljuvlig senapssås smaksatt med dragon, blir färdig medan du kokar riset.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt beskrivningen på paketet. Skär lövbiffen i strimlor och fräs den i omgångar i en stekpanna. Lägg sedan över biffen i en kastrull. Fräs purjo och svamp några minuter i margarin. Lägg över det i kastrullen. Häll på crème fraiche och mjölk. Smaksätt med senap, soja, salt, peppar och dragon. Sjud ett par minuter. Smaka av såsen. Servera biffen med ris och någon grönsak.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • maggan123 26 januari 2009

    idag har jag lagat lövbiff i senapssås,det va jättegott.

  • EvisW 9 augusti 2009

    Jättegott. Nästa gång ska jag prova bandspagetti istället för ris.

  • saxa 7 februari 2010

    Kalas gott.. Vi använde oss av Estragon och slängde i 1 dl grädde.. kommer att göras flera gånger..

  • jacquelinehansson 9 december 2010

    Mycket gott, god smak och konsistens! Bandspaggetti tyckte jag var godast till:)

  • danestani 15 februari 2011

    Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.