Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med blomkål och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt japanskt stuk har denna lövbiffrätt, som är riktigt snabblagad och kan ätas med pinnar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet, sjud blomkålen i det under lock cirka 5 minuter. Fiska upp med hålslev och blanda med väl sköljda röda bönor. Salta och peppra.
  2. Blanda kesella med limeriv, salt och peppar. Skär gräslök i korta bitar och blanda i.
  3. Smula buljongtärningen i kokvattnet, tillsätt soja och låt sjuda upp. Strimla köttet, låt sjuda ett par minuter i buljongen. Servera bönsallad och lövbiff i sky med gräslöksklick till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.