Instruktioner
1.Smula brödet och blanda med paprikan,vitlök,osten och
persiljan med en mixer till en smet.
2.Fördela röran på lövbiffarna.Lägg röran på ena kötthalvan och vik över den andra halvan.Ställ köttet åt sidan.
3.Tvätta potatisen rena och dela dem på mitten.
4.Hetta upp oljan i en stekpanna och stek potatisarna på
köttsidan tills de får fin färg. Vänd dem och salta och peppra.
Sätt in stekpannan i ugnen på 200 grader i 20 min.
5. Gör såsen.Koka paprikan med vattnet,buljongen och grädden i ca 10 minuter. Mixa såsen slät och sila genom fin
maskig sil. Salta och peppra.
6.Stek köttet gyllenbrunt på bägge sidor och krydda med salt och peppar.
Ta ut potatisen ur ugnen och servera med köttet och såsen.
Oj så gott och passaar utmärkt som festmat!!!!! Tål inte paprika så jag tog i lite pepparrot i den goda såsen. Mums vad gott!