Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med ost och skinka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket gott, en favorit i vår familj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ost, 1 skiva skinka och ost på halva lövbiffen, vik sedan över den andra halvan och fäst ihop med tandpetare.
  2. Panera den sedan med ströbrödet och kryddorna. Jag panerar ej med ägg, då vi har allergiker i familjen, men självklart går det bra.
  3. Stek sedan i margarinet när det har börjat fräsa. ca 2-3 min på var sida. Servera med någon god potatis och sallad.
  4. Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • stinget 7 april 2008

    Mycket god rätt som blev uppskattad av både unga och gamla. Panerade med parmensanost istället för ströbröd eftersom vi hade gluten allergiker med på kalaset. Tack för receptet!

  • malin_olsson50 3 mars 2010

    Hej! Provade detta recept i helgen. Var riktigt gott, dock mycket godare utan panering tyckte vi. Mvh Malin

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.