Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med pepparrotsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad klassiker, här med pepparrot som gör såsen fyllig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela salladslöken i halvor. Fräs den mjuk i smör i en stekpanna.
  2. Bred senap på köttet. Lägg på salladslök och vik ihop.
  3. Koka upp grädde, fond, vetemjöl och timjan. Låt såsen koka 3 min. Smaksätt med soja och pepparrot.
  4. Salta och stek köttet i smör ½–1 min på varje sida.
  5. Servera köttet med riven pepparrot, såsen och pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • berggrenskan 21 januari 2010

    Detta var en supergott, min man åt sås och pressad potatis när köttet var slut. Rekomenderas varmt.

  • carre007 12 mars 2012

    Den här såsen gillades av hela familjen, dom gillar inte pepparrot, men gick bra när den smaksattes med lite fond och soya också. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.