Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med viltsmak

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg osten på lövbiffarna och vik dem dubbla. Bryn dem i matfett på ganska hög värme, ca 2 minuter per sida. Salta.
  2. Sänk värmen. Häll minifraiche och rödvin i pannan. Blanda ner enbär, kryddpeppar, soja och senap. Låt koka upp.
  3. Servera med pasta, klyftpotatis eller råstekt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.