Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff och senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen. Hetta upp smör eller margarin i en stekpanna och bryn köttet. Ansa, skölj och strimla paprikan och låt den fräsa med. Smula i buljongtärningen och späd med grädden. Tillsätt senap, soja och sambal oelek. Låt sjuda (koka på svag värme) i ca 5 minuter. Rör om då och då. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera lövbiffssåsen med den varma, nykokta pastan. Garnera med fäsk örtkrydda och servera gärna med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.