Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff teriyaki

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Så otrolig jättegott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra biffarna. Banka ut dem om det är sjömansbiff så att de blir tunna Blanda färskost med pressad vitlök så starkt som du vill ha det och peppra med svartpeppar Bred på en rejäl klick vitlöksost på varje biff och vik ihop. Fäst ihop med en tandpetare på varje biff. Stek biffarna 2–3 minuter på varje sida i matfettet i en stekpanna. Häll på teriyakisås, ca 1 dl vatten och sesamfrön häll över den skurna, lätt brynta purjolöken låt allt små koka ca 10 minuter.
  2. Servera med fullkornsris och wokgrönsaker eller sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.