Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff Yakiniku

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Japansk favorit som går snabbt och lätt med lövbiff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset.
  2. Strimla lövbiffen.
  3. Blanda soja, ingefära, riven vitlök, sesamolja och farinsocker. Marinera köttet i 10 min.
  4. Strimla salladslöken. Sila av groddarna.
  5. Stek köttet snabbt i het panna, tillsätt salladslök och böngroddar mot slutet. Salta och peppra.
  6. Servera med ris och asiatisk gurksallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • karan95 3 september 2011

    Fungerar detta med högrev?

  • mortenw 12 april 2012

    Super har blivit min frus favorrit

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.