Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffgryta med Sri Lanka tvist

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här grytan brukade jag sno ihop under min tid i Sri Lanka. Där äter man en kötträtt md ytterligare grönsaksrätter som dahl eller sambol.

Ingredienser

Instruktioner

Srimla lövbiffern tunt. Fräs vitlöken hackade eller pressade tillsammans med färsk ingfära, riven eller i bitar. Stö över curry och koka ihop detta. Tillsätt gul lök i klyftor och salt och peppar/chillipeppar efter behag. När allt kokat ihop tillsätt cocosmjölk eller matlagningsgrädde om man inte gillar coccossmaken, alt 50/50. Servera med ris och gärna lite sambol eller dahl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.