Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffgryta med svamp och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengott. Och för de som är som jag och inte gillar svamp så kan man utesluta det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet och spola den kall i rinnande vatten.
  2. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn köttet på hög värme. Rör inte runt i köttet för mycket, utan låt det få fin färg innan du vänder på det.
  3. Sänk värmen och lägg i svampen och vitlöken. Låt fräsa någon minut under omrörning.
  4. Rör ner creme fraichen plus ev lite vatten och smaksätt med salt och peppar. Skär salladslöken tunt och tillsätt precis före serveringen.
  5. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och värm pastan i oljan. Tillsätt persiljan, krydda med salt och peppar. Rör runt och servera med lövbiffgrytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.