Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig panna med svampsås är snabblagad och uppskattad bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en panna tills det får färg. Tillsätt paprikan, grädden och smakpastan, rör om och koka ca 2 min. Rör i gräslöken. Servera med kokt potatis. Tips! Renskavspanna | 4 port Byt lövbiffen mot 2 paket fryst renskav, à 240 g.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.